100 cartuşe de tir descoperite la Sculeni

Sursa: www.ijpfiasi.rom

Sursa: www.ijpfiasi.rom

Polițiștii și vameșii români de la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit, ascunse în bagajele unui cetățean romăn, 100 cartuşe de tir, calibrul 5,6 mm.
Cazul a avut loc pe 29 iulie, în jurul orei 05.00, când s-a prezentat pentru a intra în Rămânia cetăţeanul roman Ion S., în vârstă de 31 ani, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, care efectua o cursă regulată pe ruta Chişinău — Braşov. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit în bagajele bărbatului, în două cutii de carton, 100 cartuşe de tir, calibrul 5,6 mm.
Bărbatul a declarat că a cumpărat cele două cutii cu cartuşe de la o persoană din municipiul Chişinău, plătind pentru acestea suma de 100 de lei moldovenesti, cu intenţia de a le folosi la tragerea cu arma de tir.
În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate