Cronică polițienească

Foto: imagine simbol

Foto: imagine simbol

În perioada de 20–26 iunie 2016, angajaţii Secţiei Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Ungheni au efec tuat măsuri de prevenire, în urma cărora au fost întocmite 93 procese-verbale cu privire la contravenţie, dintre care: 11 – conform art. 78 Cod Contravențional (vătămarea intenţionată uşoară a integrităţii corporale), 14 – conform art. 69 (injuria), 7 – conform art. 354 (huliganism nu prea grav) şi 61 – conform altor articole.
*La 19 decembrie 2014, persoane publice din cadrul unei primării din raionul Ungheni, folosind intenționat situația de serviciu în interese personale, atentând la relațiile sociale ce vizează buna funcționare a organelor publice și persoanelor cu funcții de răspundere ce-și desfășoară activitatea în cadrul acestor organe în conformitate cu atribuțiile de serviciu, ar fi întocmit și ar fi înscris în procesul-verbal de recepție finală a lucrărilor de la o instituție date false precum că lucrările ar fi finalizate, iar ulterior procesul-verbal a servit drept temei pentru achitarea sumei de 59972 către o organizație de construcție, prin care ar fi cauzat astfel primăriei o daună materială.
*În perioada anilor 2015-2016, din gospodăria altui cetățean din satul Veverița au fost sustrase instrumente electrice și alte bunuri materiale în valoare totală de 17200 lei.
*La 05 octombrie 2015, a fost înregistrată plângerea unui cetățean privind bănuiala că în intervalul anilor 1999-2007 a fost falsificată o diplomă de licență a unui specialist emisă de către o instituție din Sibiu, România.
*În noaptea de 20-21 aprilie, din gospodăria unui cetățean din satul Veverița au fost sustrase instrumente electrice și alte bunuri materiale în valoare de 20000 lei.
*La 26 mai, în jurul orei 07:00, în cadrul urmăririi penale, a fost efectuată o percheziție la domiciliul unui cetățean din orașul Ungheni, în cadrul căreia au fost depistate și ridicate 126 cartușe care se păstrau ilega
*La 26 mai, în cadrul percheziției autorizate efectuate în gospodăria unui cetățean din orașul Ungheni au fost depistate și ridicate 5 sticle din masă plastică și 7 foi de staniol cu depuneri de culoare cafenie, care conform raportului de expertiză chimică reprezintă rășină de canabis cu greutatea de 0,088/ gr și care se atribuie la categoria substanțe narcotice în proporții mari.
*La sfîrșitul lunii mai, persoane nEcunoscute au pătruns în incinta Căminului Cultural din satul Condrătești, de unde au sustras 4 boxe audio, cauzându-i astfel un prejudiciu material considerabil în valoare de 13000 lei.
*La 10 iunie, în jurul orei, persoane necunoscute prin acces liber au sustras din geanta unui cetățean care se afla în vestiarul blocului locativ în faza de construcție de pe str. Romană din orașul Ungheni, mijloace bănești în sumă de 600 lei
*În noaptea de 13-14 iunie, persoane necunoscute, prin forțarea geamului, au pătruns în domiciliul unui cetățean. din satul Chirileni, de unde au sustras bani în numerar în sumă totală de 20000 lei.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate