Anagajaţii Inspectoratului de Poliție Ungheni au descoperit două cazuri de comercializare ilegală a motorinei

Sursa: igp.gov.md

Sursa: igp.gov.md

În primul caz, oamenii legii au reținut un tânăr, de 26 de ani, locuitor al orașului Ungheni, care comercializa într-un garaj motorină la un preţ de 14 lei per litru. În cadrul efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au depistat și ridicat un compresor electric cu contor, accesorii care serveau la alimentarea mijloacelor de transport, precum și două vase de masă plastică cu capacitatea de 1000 litri fiecare, în care se afla motorină în cantitate totală de circa 800 litri.
Un alt punct neautorizat de comercializare a motorinei a fost identificat tot în orașul Ungheni, unde un tînăr de 28 de ani, vindea motorină la un preţ de 16 lei per litru. De aici, oamenii legii au ridicat un compresor electric cu contor, accesorii care serveau la alimentarea mijloacelor de transport, precum și cinci vase de masă plastică cu capacitatea de 1000 litri fiecare, în care se afla motorină în cantitate totală de aproximativ 3600 litri, în valoare de circa 58000 de lei.
În ambele cazuri a fost întocmit câte un proces verbal în baza art. 277 CC al Republicii Moldova “Comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere nemijlocit din autocisterne, din canistre sau din alt ambalaj, precum şi comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere principale în alte locuri decît staţiile de alimentare autorizate”. Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă amendă de până la trei mii de lei, se spune într-un conumicat al Inspectoratului General de Poliție.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate