Cronică polițienească

Foto: imagine simbol

Foto: imagine simbol

În perioada de 21–27 martie 2016, angajaţii Secţiei Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Ungheni au efectuate măsuri de prevenire, în urma cărora au fost întocmite 86 procese-verbale cu privire la contravenţie, dintre care: 10 – conform art. 78 Cod Contravențional (vătămarea intenţionată uşoară a integrităţii corporale), 8 – conform art. 69 (injuria), 4 – conform art. 354 (huliganism nu prea grav) şi 68 – conform altor articole ale Codului Contravențional.
*Persoane publice din cadrul unei secții a Consiliului Raional Ungheni, folosind intenţionat situaţia de serviciu în interese personale, atentând la relaţiile sociale ce vizează buna funcţionare a organelor publice şi persoanelor cu funcţii de răspundere care îşi desfăşoară activitatea în cadrul acestor organe, în perioada anilor 2012-2015, au emis fişe de post şi tabele de pontaj ca ulterior angajaţii secţiei nominalizate să fie incluşi în tabelul de evidenţă a timpului de lucru, fiindu-le achitat un salariu de 131,3 mii lei.
*În perioada lunilor ianuarie-februarie 2016, persoane necunoscute au pătruns în gospodăria unui locuitori din satul Măgurele, de unde au sustras un motoferestrău  la preţul de 1000 lei, şi două boxe de 200 lei.
*În perioada de timp de la 01 ianuarie până la 13 februarie, persoane necunoscute prin deteriorarea geamului au pătruns în domiciliul unui cetățean din satul Mirceşti, de unde au sustras o noptieră, un televizor, un DVD, un amplificator şi o maşină de spălat în valoare totală 9000 lei.
*În perioada de timp de la 22 ianuarie până la 15 martie, din casa unui locuitor al satului Petreşti au fost sustrase un televizor şi un Tuner-Tv, pagubă materială fiind de 9000 lei.
*La 24 februarie, în jurul orei 07:10, în cadrul percheziţiei autorizate efectuate în apartamentul unui cetățean din orașul Ungheni, au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice în proporţii mari pe care le păstra ilegal fără scop de realizare.
*În perioada de timp de la 08 până la 13 martie, persoane necunoscute au pătruns într-o biserică din orașul Ungheni, de unde au sustras două cutii din lemn pentru donaţii, astfel cauzând un prejudiciu material în sumă de 1000 lei.
*La 15 martie, în jurul orelor 20:30, trei locuitori ai satului Todireşti, au pătruns pe teritoriul unei unități militare, de unde au încercat să sustragă bunuri materiale în sumă de 1800 lei.
*La 17 martie, pe la ora 01:10, un cetățean din satul Mănoileşti r-nul Ungheni, fără a deţine permis de conducere, conducea unitatea de transport de model „Ural” în orașul Ungheni, fiind în stare de ebrietate avansată, având în aerul expirat o concentraţie de alcool de 0,95 mg/l.
*La 18 martie, în jurul orei 11:40, de la un cetățean, care se afla în incinta unui magazin din orașul Ungheni a fost sustras pe ascuns telefonul mobil la preţ 3500 lei.
*În noaptea de 19 martie, din gospodăria unui locuitor din satul Cioropcani au fost sustrase un televizor, un cuptor electric şi o maşină de spălat, 9 găini în valoare totală de 4900 lei. În noaptea de 19-20 martie, din gospodăria altui locuitor din același sat au fost furate 10 găini.
*La 18 martie, pe la ora 16:00, cet. V.V. a sustras în mod deschis din automobilul ce era parcat pe str. Alexandru Cel Bun din or. Ungheni, o sacoşă cu albituri şi fructe în valoare de 400 lei, a fugit de la faţa locului fiind urmărit de proprietar.
*La 20 martie, în or. Ungheni, cet. N.N. prin înşelăciune, sub pretextul de a efectua un apel telefonic, a dobândit de la alt cetățean un telefonul mobil.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate