Cronică polițieneasca

Foto: imagine simbol

Foto: imagine simbol

În perioada 19-25 septembrie, angajaţii Secţiei Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Ungheni au efectuat măsuri de prevenire, în urma cărora au fost întocmite 63 procese verbale cu privire la contravenţie, dintre care: 9 – conform art. 78 Cod Contravențional (vătămarea intenţionată uşoară a integrităţii corporale), 12 – conform art. 69 (injuria), 3 – conform art. 354 (huliganism nu prea grav) şi 39 – conform altor articole.
* La 24 iulie, în cadrul percheziţiei efectuate în gospodăria unui cetățean din satul Boghenii Vechi, s-au depistat 52 plante de cânepă verde în fază de creştere, 78 plante de mac în fază de creştere şi 380 gr de paie de mac uscat, care potrivit raportului de constatare tehnico-stiintific se atribuie la substanţe narcotice în proporţii deosebit de mari.
* La 25 august, pe la ora 11.30, în cadrul efectuării perchiziţiei autorizate la domiciliul unui cetățean din satul Vulpeşti, au fost depistate şi ridicate 7 plante de cânepă, care se atribuie la substanţe narcotice şi psihotrope depistate în cantităţi deosebit de mari.
* La 04 septembrie, în jurul orei 16.00, în timp ce o vânzătoare se afla în buticul din piaţa centrală a orașului Ungheni, unde realizează produse chimice, persoane necunoscute i-au sustras pe ascuns geanta în care se aflau lucruri personale, actele şi un telefon mobil, pricinuindu-i astfel proprietarei o daună materială în valoare de 3500 lei.
* În noaptea de 09 septembrie, persoane necunoscute au pătruns în gospodăria unui cetățean din orașul Ungheni, de unde pe ascuns au sustras din coteţ 8 găini, 1 cucoş şi 4 nutrii în valoare de 4120 lei.
* La 18 septembrie, pe la ora 08.30, persoane necunoscute prin acces liber, din baie, de pe pervazul geamului, din secţia de pulmonologie a Spitalului Raional Ungheni au sustras 5000 lei ce aparţineau unui cetățean.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate