Detalii despre accidentul rutier din oraşul Ungheni

În seara zilei de luni, pe strada Naţională din oraşul Ungheni a avut loc un accident teribil, soldat cu decesul a doi bărbaţi. Potrivit Oxanei Toderiţă, ofiţer de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie (IP) Ungheni, conducătorul automobilului de model „Opel Zafira”, în vârstă de 36 ani, ar fi fost în stare de ebrietate. Acesta în apropierea staţiei de alimentare cu petrol de la intrarea în oraş, a ieşit  pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu automobilul de model  VAZ 2107, condus de un bărbat cu vârsta de 57  de ani. În urma impactului doi pasageri din automobilul VAZ au decedat pe loc. Ei aveau 53 şi 65 de ani. Şoferul vehiculului însă a scăpat cu viaţa, fiind ulterior internat în Spitalul raional, în secţia traumatologie. Lidia Crăciun, şefa instituţiei medicale, a declarat pentru ziarul „Unghiul” că bărbatul de 36 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în condiţii de ambulator.
Potrivit oamenilor legii, vinovat de accidentul produs s-ar face şoferul din Opel Zafira, care ar fi fost în stare de ebrietate. „Fiind supus testării alcooscopice s-a constatat că în aerul expirat avea o alcoolemie de 1,2 mg/l”, a menţionat Oxana Toderiţa.
Pe acest caz este pornită o cauză penală şi dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 12 ani cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de 5 ani. La moment el este reţinut pe un termen de 72 de ore.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate