Fetele s-au întrecut la fotbal

Foto: Marian Sacacol

Foto: Marian Sacacol

Fotbalistele de la Gimnaziul Zagarancea au devenit premiantele spartachiadei raionale la fotbal. Etapa finală a avut loc pe 27 septembrie, pe stadionul central din Ungheni. Potrivit specialistului metodist la Direcţia Educaţie Ungheni, Marian Sacacol, la eveniment au participat cinci echipe, care au reprezentat instituţiile de educaţie. Iniţial, în oraşul Ungheni şi satul Mănoileşti au fost desfăşurate etapele de sector.
Reieşind din scorul înregistrat, pe prima poziţie din clasament s-au poziţionat fetele din Zagarancea. Pe locul doi s-au aflat elevele de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Ungheni. Poziția III a revenit Gimnaziului Grăseni, IV – Măcăreşti şi V – Mănoileşti. Finalistele au primit prime bănești simbolice şi diplome.
Antrenorul la Şcoala Raională de Sport, Sebastian Andriuţă, care, de altfel, încurajează şi fotbalul feminin, a accentuat că la spartachiadă s-au disputat meciuri interesante: „Fetele au aplicat diferite tehnici din fotbal nu mai rău ca băieţii”.
Acelaşi eveniment, unde echipele de băieţi îşi vor testa abilităţile la fotbal, va avea loc duminica aceasta, pe 4 octombrie. Spartachiada raională a constat din şapte probe sportive, pentru prima dată la fotbal s-au întrecut şi echipele de fete.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate