Joc de dame, minifotbal, aruncarea popicelor

Foto: imagine simbol

Foto: imagine simbol

Cu ocazia aniversării celor 25 de ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova şi 145 de ani de la crearea Căii Ferate din Moldova, la clubul sportiv „Expres” din oraşul Ungheni a avut loc un turneu la trei discipline sportive: jocul de dame, aruncarea popicelor şi minifotbal.
Potrivit lui Sergiu Nicul, membru al grupului de arbitri, au dat curs invitaţiei peste 70 de participanţi, lucrători ai acestei structuri. În debutul evenimentului, participanţilor le-au urat succes mai mulţi oficiali, printre care şeful Nodului Feroviar, Igor Bereghici, preşedinta comitetului sindical, Galina Sârghi, şi specialistul probleme sportive, Valeriu Alexandrov.
La aruncarea popicelor cu participatarea a circa 30 de sportivi, locul I l-a ocupat Nicolae Pavliuc, II – Veaceslav Culiac, III – Pavel Bulancea. La jocul de dame-64, cei mai buni au fost Ion Corloteanu, Ion Ceban şi Andrei Iutiş. La minifotbal, câştigătoare au devenit echipele Staţiei Bereşti, secţiei de pază paramilitară şi Staţiei Ungheni. Învingătorii la acest gen de sport au primit în dar şi o minge de fotbal din partea Federaţiei Raionale de Fotbal Ungheni.
Totodată, toţi câştigătorii au fost premiaţi de către comitetul sindical al Nodului Feroviar Ungheni.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate