Poliția a împărțit diplome de onoare

Vineri, 29 aprilie, mai mulți primari din raionul Ungheni, funcționari publici, dar și jurnaliști au fost distinși cu diplome de onoare din partea Inspectoratului General al Poliției, Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba de primarii Galina Varvariuc, Valea Mare, Ana Dicusar, Cetireni, Mihai Burlacu, Zagarancea, Nicolae Sorotinschi, Unțești. „În semn de recunoștință pentru disponibilitatea de cooperare cu subdiviziunile polițienești, precum și pentru consolidarea activităților comune în scopul creării sentimentului de siguranță în societate”, a citat mesajul înscris pe diplomă, Igor Vrănescu, șeful Instectoratului de Poliție Ungheni. În acest sens, poliția își propune să optimizeze colaborarea cu administrația publică locală, pentru a preveni, reduce și descoperi infracțiunile din raza raionului Ungheni.

Totodată și Iulia Pancu, șefa Direcției Educație, Vasile Grecu, specialist în cadrul primăriei Ungheni, Mihai Dereneu, preşedintele Consiliului Organizaţiei Veterenailor al MAI și Serghei Lăcustă, vicepreședinte al raionului, fost angajat al MAI, au primit diplomele de rigoare. „Avem o colagorare bună între instituții. Vă urez multă răbdare, înțelegere și important e ca de fiecare dată când plecați la serviciu să vă întoarceți cu bine la familiile voastre”, a spus Iulia Pancu.

Cei menționați au mulțumit pentru atenția conferită, colaborarea de care au parte. La rândul lor au urat polițiștilor multă răbdare, succes în îndeplinirea atribuțiilor. „Înțelegem că situația e grea în țară, atât socială, cât și economică, de când la conducerea țării se perindă diferite clanuri. De aceea vă îndemn să vă faceți datoria bine, în afara politicului, destoinic să apărați ordinea publică”, a spus Serghei Lăcustă.

Diplomă de onoare a primit și ziarul „Unghiul” în semn de recunoştinţă pentru disponibilitatea de cooperare cu subdiviziunile poliţieneşti, precum și informarea cetățenilor raionului despre activitatea oamenilor legii.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate