SRL „Agrosfera BM” a făcut bilanţul

Nicanor Buzovoi împreună cu colectivul său

Nicanor Buzovoi împreună cu colectivul său

Tradiţia frumoasă instaurată în cadrul  SRL „Agrosfera BM” din Pârliţa a fost respectată și  în anul care a luat sfârșit. De obicei, când roada este în hambare, terenurile pregătite pentru un nou an agricol, cei mai activi lucrători se adună împreună pentru a face bilanţul anului, a se bucura de succese, a trasa noi planuri, dar a se odihni.
Şi în anul ce s-a scurs gospodăria condusă de către Nicanor Buzovoi deţine întâietatea în raionul Ungheni, ocupând şi primele poziţii în republică la cultivarea grâului de toamnă, porumbului, florii soarelului. Roada de grâu de pe 809 hectare – câte 5,7 tone de pe fiecare – este un imbold puternic pentru oamenii de aici de a munci şi în continuare cu dăruire,folosind cele mai noi tehnologii. Fiecare hectar de porumb a dat câte 6 tone de boabe.
În cadrul adunării de la sfârșit de an, Nicanor Buzovoi s-a referit şi la remunerarea muncii, fondul total fiind de circa 5 mil. lei. Astfel, în medie un lucrător a ridicat lunar un salariu de aproximativ 4000 de lei.

Mai mult citiți în ”UNGHIUL” din 01.01.2015

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate