Vizita Prim-Ministrului Pavel Filip în raionul Ungheni

Marți, 19 iulie, raionul Ungheni a fost vizitat de Pavel Filip, Prim-Ministrul Republicii Moldova. În primă instanță, oficialul a inspectat șantierul de construcție al Palatului Justiției din orașul Ungheni. La întâlnire a participat și directorul general al firmei „Conest”, România, Irinel Tofan, care realizează lucrările de construcție a edificiului.

Ulterior premierul a avut o discuție cu primarii raionului, conducătorii instituțiilor publice, agenții economici, în cadrul căreia s-au punctat problemele cu care se confruntă localitățile din teritoriu, inclusiv anumite direcții de soluționare a acestora. Dânsul a subliniat activitățile actuale ale Guvernului R. Moldova, reformele care sunt în proces de derulare.

Mai amănunțit citiți în ziarul ”Unghiul” din 22.07.2016.

You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Vizita Prim-Ministrului Pavel Filip în raionul Ungheni”

 1. Daniel says:

  Trebuie pe lîngă treburile de la Guvern de mai mers direct în teritoriu și de văzut situația reală și cum decurc proiectele, adică de văzut partea materială a lucrurilor, și asta e cel mai corect pentru un funcționar ca șeful de Guvern.

 2. Fima says:

  Un premier care nu rezolva problemele țariii de pe fotoliu dar vine la fața locului .

 3. Mihail Melnic says:

  Scrisoare deschisa din Cornesti,raionul Ungheni.
  Domnului prim ministru, Pavel Filip
  .
  Va rog respectuos, pe viitor, cind plecati prin vizite in raioanele Republicii sa ne anuntati si pe noi, cei multi. Daca stiam dinainte despre vizita Dumneatale la Ungheni,TOTI locuitorii din Cornesti Va intimpinam cu placate pe care era scris.
  ,,De cind suntem independenti,NICIODATA n-am avut parte de apa potabila, canalizare si gaz natural,,.
  ,,In satul CORNESTI drumurile spre cimitir sunt inpracticabile, hurducam mortii ducindu-i la cimitir.,,
  ,,Trimiteti Ministru Agriculturii,ca de zeci de ani n-am auzit de el, sa vina la Cornesti,ca sa-i invete pe cornesteni ce sa faca cele citeva tone de vin, care-l fac pe linga casa.,,.
  Mi-au spus cornestenii sa Va mai scriu mai multe doleante,domn prim ministru,Pavel Filip, dar celelalte nu le pot reda in public,expresiile sunt ,,prea taranesti.,,..
  PS Am tot scotocit pe pagina Guvernului, unde stirea despre vizita Dumneatale la Ungheni este publicata.Dar,din pacate,noi,prostima,suntem lipsiti de dreptul de a comenta in direct activitatile Guvernului…

 4. Oleg says:

  Daca actuala guvernare vrea cu adevarat sa imbunatateasca justitia, atunci nu are decit sa elimine din sistem oamenii corupti care sunt acolo inca de pe vremea clanului Lucinschi. Acelor oameni le-a intrat in singe coruptia, gata nu-i mai scapi.

 5. Genea says:

  Vad caci ma depasiti , eu încă n-am furat dar voi sînteți deja ….воры в законе!!!?

 6. Genea says:

  Mai doriti 25 pentru voi 5×5 = ani de pușcărie si mai vedem ….

 7. Genea says:

  Primministru ii om bun de dat la scrinciob

 8. Genea says:

  …”fili fili nici numele nui cu litera mare ca mine EUGEN!!!!

Leave a Reply

Acasa | Contacte | Despre noi | Price list | Obiectiv European | Publicitate